2011. június 8., szerda

The Big Bang Theory

Két sorozat van amit akármelyik percben, akármelyik helyen, akárki mellett képes lennék nézni az idők végezetéig. Az egyik a Jóbarátok, amely most egy pár éve lopta be magát kocka lelkem egyik csücskébe. Mivel egy kockának csak 8 csücske van, elég nehezen érdemli ki magának valaki vagy valami ezt a poziciót. Mondjuk az észbontóan finom, ínycsiklandozó szőke zöld szemű királykisasszonyal és a csábítóan enyelgő pohár száraz vörösborral nehéz lenne versenyre szállni.

Gondolom már rég rájötettek, hogy a második kedvenc sorozat, ami nagyérdemű figyelmemet lekötötte, nem más, mint az Agymenők. Ez a sorozat annyira zseniális, hogy a véget nem érő röhögő-görcsökön kivül (ezekről a lakótársaim bizonyságot tehetnek akármikor) arra a nagy felismerésre vezetett rá, hogy néha annyira kocka vagyok, hogy már éles... vagy nem kizárt az sem, hogy nem is vagyok kocka annyira, hanem a világegyetem túl kerek hozzám képest.

Most mindenki biztos elgondolkozik, hogy miért is fogtam neki ennek a bejegyzésnek. Mert se eleje, se hátulja... Kérem szépen, országnak-világnak bejelentem, hogy a malackás bejegyzések mellett, ami csaknem két éve szünetel (http://taszsolt.blogspot.com), a mostani szőke zöld szemű királykisasszonyos, vörösboros, kacsasültes blog mellett a jövő héten indul, egyben kockaságomat is bizonyítva, az első angol nyelvű helyesírási hibákkal és programozási témákkal teli blog: die('Zsolt'); - http://die-zsolt.blogspot.com. Nagy részben egyelőre csak PHP-s témák lesznek éríntve, de akit érdekel látogasson el rá (jelenleg még üres) majd.

3 megjegyzés:

  1. Az infósok kocka fejéről már sokat hallottam- siznte már idegesítő közhely-, de milyen a kocka lélek?:))))..azon túl, hogy 8 sarka van:P

    VálaszTörlés
  2. A kocka lelek? Hmmm.. hat annyi a kulonbseg a hagyomanyos es kocka lelek kozott mint a hagyomanyos bundaskenyer es a sarkos bundaskenyer kozott :))

    VálaszTörlés
  3. Eloszor is szerencsere vege a szezonnak, csend van :P

    Masodszor pedig a bundaskenyerek kozott semmi kulonbseg nincs, de azert vannak kocka, kor, haromszog es barmilyen formaju lelkek. Na es ket egyforma nincs :P

    (harmadik :P)

    VálaszTörlés