2011. augusztus 28., vasárnap

Két kancsal kacsa

Két kancsal kacsa kúszott a Balaton hátán kaját keresve miközben lágyan eveztek lábaikkal az előrehaladás miatt. Ezek a pici ízletes lábacskák izmai ritmikusan dolgoztak, s lágy hullámokat eresztettek a két szőke hátára kik az augusztusi förtelmes melegben vígan hancurozva labdáztak a vízben miközben a parton egy a naptól kábult programozó zöld törölközőjén ücsörgött, s révedt a messzeségbe... s elszálltak a gondolatai, logikus érvei, algoritmikus gondolkodása lebénult s vakáciozót mint a marosvásárhelyi állatkertben a jegesmedve: qrva nagy melege volt, de semmi dolga s gondja :))

Nagyszerű vakáció részese lehettem az elmúlt bő héten: Budapesten kezdődött az egész az együtt az ország szlogennel. Ha az ország nem is volt ott együtt, de mi igen, egész Budapest, fizikusok, programozók, reklámgrafikusok számomra kedves tömege ünnepelt velem. Ezek után következett a Balaton kancsal kacsás kalandja megszakítva egy rövidke bécsi kiruccanással. Ezekről igazán nincsen amit meséljek, egyszerűen annyit, hogy jó volt és pont.

Kb ennyi volt, s úgy néz ki a vakációval együtt szép lassan és csendben véget ért a nyár is, amit szerintem visszasírok én még a következő időszakban, de legalább jó lesz majd rá emlékezni :)

1 megjegyzés: